За Нас

Договор за ФУТБОЛЕН успех

Договор за ФУТБОЛЕН успех

От Футболен клуб ''Динамо Варна'' напомняме, че сме абсолютно критични към академичното представяне и дисциплината на нашите деца в училище и извън него!

В динамичното и променящо се ежедневие трябва постоянно да развиваме децата като личности. Всички ние сме различни, всеки се отличава с нещо от другия и това е напълно нормално. Важно е да се доразвива социалният опит, традициите и ценностите, за да може човечеството да върви напред. А, за да вървим напред и да се развиваме като общество трябва да бъдем ОБРАЗОВАНИ. Ето защо образованието е важно!
Известно е, че участието във футболни дейности подобрява когнитивните и паметовите функции на мозъка, като помага на децата да се представят по-добре в тестове и академични изпити. Освен това черти като дисциплина и постоянство също играят важна роля за по-доброто академично представяне.

Някои деца, които се представят изключително добре в даден спорт и им харесва изключително много, решават да превърнат таланта си в своя страст и кариера. Такава страст, придобита отрано, им помага да развият фокуса си и да работят за постигане на мечтата си. Занимаването със спорт изисква известна дисциплина и отдаденост. Това също означава по-малко свободно време. Поради това е по-малко вероятно децата да придобият лоши навици като тютюнопушене. Те също се излагат повече на положителни ролеви модели, които им помагат да разширят хоризонтите си и да вземат по-добри житейски решения.
Договорът който създадохме ще бъде мерило за академичния прогрес и баланса между спорт и училище на младите футболисти!

Файлове
ДОГОВОР ЗА ФУТБОЛЕН УСПЕХ 31 KB

Последни новини

Интересуваш се от ФК Динамо Варна?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни →

Партньори