Новина

  • Начало
  • Новини
  • НАД 70 ДЕЦА ВЗЕХА УЧАСТИЕ ВЪВ ФРЕНСКИЯ ФУТБОЛЕН ЛАГЕР

НАД 70 ДЕЦА ВЗЕХА УЧАСТИЕ ВЪВ ФРЕНСКИЯ ФУТБОЛЕН ЛАГЕР

НАД 70 ДЕЦА ВЗЕХА УЧАСТИЕ ВЪВ ФРЕНСКИЯ ФУТБОЛЕН ЛАГЕР

  • Новини

В периода 26-30 Юни във Варна се проведе иновативният проект Френски футболен камп 2023.  Специално за събитието от страната двукратен световен шампион пристигна специалистът Бертран Антоан, който има 25 годишен опит в треньорството. 16 години от тях са в академията на гнездото за таланти от първа лига -Метц, където Бертран лансира за големия професионален футбол цели 23 играчи, които в момента играят на високо ниво във водещите европейски първенства. 

Лагерът  предложи качествени тренировки по методологията на Френската Футболна Федерация (FFF) на подрастващите играчи между 8 и 16 години, които бяха адаптирани страхотно от родните ни таланти. Програмата предложи двуразови тренировки в рамките на пет дни на базата на Спорт Палас в морската ни столица или 900 минути футбол по френския тренировъчен модел.

Всеки момент се очаква бройката на специални покани и имената на футболистите за участие във Foot Breizh Academie. Foot Breizh Academie е една от най-титулуваните академии във Франция, която организира скаутски лагери в област Бретан и дава шанс на младите играчи да влезнат в полезрението на школите на професионалните френски клубове.

Трима от нашите треньори взеха участие и бяха в щаба на френския специалист - Александър Близнаков , Юрий Подолчук и Цветлен Димов. 

Повече прочетете ТУК 


Интересуваш се от ФК Динамо Варна?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни →

Партньори